Gptd
Početak

Početak

GPTĐ d.o.o. je tvrtka kojoj povijest seže do daleke 1984. godine utemeljenjem obiteljskog obrta od strane osnivača Štefanije i Stjepana Đurasek. Krajem osamdesetih obrt je proizvodio tekstil za dekoraciju unutrašnjosti pogrebnih lijesova.

U sadašnje vrijeme tvrtka nudi širok spektar proizvoda i usluga u sektoru pogrebne opreme, posluje na domaćem i inozemnom tržištu. U cilju kontinuiranog poboljšanja kvalitete i asortimana proizvoda kao i cjelokupnog zadovoljstva naših kupaca, usvojili smo načela standarda kvalitete, zaštite okoliša, zdravlja i sigurnosti na radu čime smo se opredijelili za kontinuiranu kvalitetu poslovanja kao i odnosa prema okolišu i našim zaposlenicima. Sve ovo potvrdili smo i važećim certifikatima ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001 te FSC certifikatom za društveno korisno i ekonomski isplativo gospodarenje svjetskim šumama.

Web stranica

Ove web stranice služe za lakše snalaženje u našem programu svim partnerima. Fotografije su informativnog karaktera te ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu artikala. GPTĐ d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za izmjene na artiklima koje se vrše periodički u cilju stalnog poboljšanja odnosa kvalitete i cijene. Svim našim partnerima, zastupnicima i zaposlenicima, srdačno i iskreno zahvaljujemo na dugogodišnjoj suradnji!

Direktor Dean Đurasek, dipl.inf.

Web stranica
FIAT-IFTA

Članstva

Članovi smo FIAT-IFTA, međunarodne organizacije pogrebne djelatnosti kao hrvatski nacionalni predstavnik

Natrag na vrh