Gptd

Zaštita privatnosti

1. GPTĐ d.o.o. poštuje Vašu privatnost i obvezuje se pažljivo čuvati osobne podatke dobivene putem online informacijskog sustava te ih bez Vašeg pristanka neće proslijediti trećoj strani niti koristiti u druge svrhe. Budući da u online informacijskom sustavu postoje određene poveznice na druge, vanjske web stranice koje nisu povezane s web stranicom GPTĐ d.o.o., ne preuzimamo nikakvu odgovornost za zaštitu podataka na tim stranicama.

Kolačići (angl. Cookies)

2. Kolačići su informacije o vašim posjetima web stranicama. Kada posjetite web stranicu, na vaše računalo se instalira kolačić (datoteka s informacijama) koji s jedne strane osigurava jednostavnost i brzinu, ali s druge strane predstavlja i zadiranje u privatnost ili mogućnost kasnijeg ciljanog oglašavanja.

Sadržaj kolačića

3. Kolačić sadrži osnovne informacije o vašem posjetu određenoj web stranici. Prije svega, bilježi se naziv vašeg računala ili vaše ime i naziv web stranice koju ste posjetili. Sadržaj kolačića pohranjuje se na vašem računalu u posebnom direktoriju. Duplim klikom na datoteku dobivate detaljnije informacije o posjećenoj web stranici, datumu i vremenu posjete. Sve ove podatke također pohranjuje operater web stranice koju ste posjetili. Na taj se način može saznati puno o hardveru vašeg računala i korištenju interneta.

4. Kolačići se mogu brisati, isključivati ili koristiti uvjetno uz određene postavke. U osnovi, preglednici su postavljeni da prihvaćaju kolačiće, ali odbijaju postaviti kolačiće koji ne dolaze iz područja napisanog u adresnoj traci.

5. GPTĐ d.o.o. se obvezuje štititi podatke i privatnost posjetitelja web stranica u skladu sa svojim mogućnostima. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup dobivenim podacima ili njihovo otkrivanje, održali točnost osobnih podataka i osigurali njihovu primjerenu upotrebu, koristimo se odgovarajućim tehničkim i organizacijskim postupcima za zaštitu podataka koje prikupljamo.

Kolačići koje koristi web stranica https://gptd.eu/

1. Sustavni kolačići

Sustavni kolačići su dio platforme koju koristimo i bit će učitani u svakom slučaju.

Naziv kolačića
Namjena korištenja
Rok valjanosti
Trvrtka
cookieconsent_status Pohranjuje informacije o tome jeste li dopustili kolačiće ili ne
1 godina GPTĐ d.o.o.
october_session Pohranjuje informacije o trenutnoj sesiji (košarica, itd.)
do kraja sjednice GPTĐ d.o.o.


2. Analitički kolačići

Analitički kolačići će se učitati samo ako dopustite korištenje kolačića. Više o kolačićima koje koristi Google Analytics možete pročitati ovdje.

Naziv kolačića Namjena korištenja Rok valjanosti
Trvrtka
_ga Google Analytics
(statistika pregleda web stranice)
2 godine Google Inc.
_gat Google Analytics
(statistika pregleda web stranice)
1 minuta Google Inc.
_gid Google Analytics
(statistika pregleda web stranice)
1 dan Google Inc.

Onemogućavanje kolačića

Korisnici mogu samostalno odlučiti žele li omogućiti korištenje kolačića. Postavke kolačića možete kontrolirati i mijenjati u svom web pregledniku. Informacije o postavkama kolačića (za različite web preglednike) dostupne su na poveznicama ispod:


Ako isključite kolačiće, neke opcije web stranice bit će onemogućene.

Izbriši kolačiće

Natrag na vrh